Gezinsuitbreiding

Beslissing voor familie uitbreiding

We hebben sinds kort een puppy. We hadden aan de boer van mijn oude zorgboerderij gevraagd of we al een hond konden nemen. Ze hadden daar net een nest puppy’s en toen hebben mijn ouders spontaan besloten om daar een van te kopen. Er waren daar nog 5 puppy’s te koop. De keuze was snel gemaakt want de genen die we hebben gekozen was rustig want de broertjes en zusjes waren de baas over hem en had dus ook minder te eten. Maar nu is ie wel al wat hechter. De ouders van Ollie heten Dasja en Senna. Dasja heb ik als pup al gekend dus ik was blij dat ik de moeder kende.

Soort hond en broertjes en zusjes

Ollie heeft 9 broertjes en zusjes en het is Berner Sennen. Dat zijn echt hele lieve honden maar ze kunnen ook best koppig zijn.

Over Ollie

Ollie eet wanneer die wil en drinkt maar hij is bang voor de bak waar het in zit door het geluid. Ollie wil niet altijd met je mee lopen maar als ie loopt dan loopt hij en Ollie vindt het leuk om achter anderen aan te lopen en houd van knuffels. Ollie zoekt ook graag hoekjes voor de rust maar als er iemand binnenkomt dan staat hij meteen op en gaat hij naar het hek van zijn kennel. Ollie schrikt snel van bewegingen en geluiden en maakt veel koprollen.

Afsluiting

Maar waar het om gaat is dat we een lieve, ondeugende hond hebben die voor altijd lief zal blijven.