Een eerste interview

Vorige week zijn we geïnterviewd over de wadi en wateropslag die we gerealiseerd hebben. Het geeft toch weer een positief gevoel om te zien dat we sinds onze verhuizing al het nodige gerealiseerd hebben. Over een tijdje kunnen we dus verwijzen naar onze eerste interview.

In de tussentijd hebben we uiteraard aan meer gewerkt. Naast wat minder leuke gebeurtenissen zijn we nu vooral bezig met het ontruimen van de schuren en garage omdat er binnenkort een asbestsanering gaan plaatsvinden. Een eerste stap naar o.a. het inrichten van werkruimte voor onze (circulaire) projecten.

Verder zijn we nog actief bezig met het uitwerken van de plannen voor het perceel achter ons erf voor de benodigde omgevingsvergunning. Dit blijft een moeilijk proces. Regelgevingen zijn vaak moeilijk te begrijpen, maar we hopen nu echt tot een haalbaar plan te gaan komen zodat we nog dit jaar grote stappen kunnen maken. In de tussentijd blijven we, uiteraard zo lokaal mogelijk, materialen verzamelen. Soms zo lokaal dat we het een paar huizen verderop met de kruiwagen ophalen.